Ο ninikas.gr σας προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους για να παραλάβετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν:

1. Παραλαβή από το κατάστημα

2. Αποστολή με courier 

Εμπορεύματα μικρότερου μεγέθους (όπως ρουχάκια μεμονωμένα , παπουτσάκια , μικρά δωράκια .) αποστέλλονται με courier όπου και μπορούμε να σας αποστείλουμε αριθμό αποστολής – tracking  για να ενημερώνεστε για το δέμα σας.

3. Αποστολή με μεταφορική

Customade εμπορεύματα μεγαλύτερου μεγέθους (όπως σετ βάπτισης , μπομπονιέρες σε ποσότητα , μεγάλα μεγέθους και ευθραυστότητας δώρα) αποστέλλονται με μεταφορική. Η μεταφορική, από όπου και παραλαμβάνετε παρέχει καλύτερες τιμές μεταφοράς και καλύτερη προστασία εμπορευμάτων.

Επικοινωνούμε μαζί σας πριν την αποστολή των προϊόντων.

Κατά την επικοινωνία με τη μεταφορική εταιρεία ζητήστε να ενημερωθείτε για το κόστος παραλαβής από τις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας καθώς και το κόστος παράδοσης στο χώρο σας το οποίο πιθανώς να διαφέρει.

Απαιτούμενες ενέργειες κατά την παραλαβή του δέματος
Μόλις παραλάβετε το δέμα σας από την Courier,  να γίνει σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.